rc2023 header

Η ομάδα εθελοντών του σχολείου μας μετά από πρόσκληση του Τμήματος Νεότητος του Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, γιορτάζοντας τα 146 χρόνια προσφοράς του, παρουσίασε μια μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, του συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη Συγνώμη»
Οι μαθητές του σχολείου μας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τον συντονισμό της εκδήλωσης και παράλληλα ευαισθητοποίηθηκαν, γνωρίζοντας το τεράστιο έργο του Ε.Ε.Σ. που βασίζεται στην εθελοντική αλληλέγγυα και αλτρουιστική δράση τόσο του προσωπικού όσο και των χιλιάδων εθελοντών του. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την ευκαιρία που δόθηκε στους μαθητές μας κι ευελπιστούμε στην ενίσχυση της σχέσης αυτής και τη διεύρνση του σώματος των εθελοντών στο σχολείο μας. Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Μουμουρη Νάντια, Λερούτσου Ζωή και η Διευθύντρια Τηλιγάδα Ευμορφία.