Χορήγηση Βεβαίωσης Πανελλήνιας Σχολικής Αθλητικής Νίκης για τους σχολικούς αγώνες 2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες οι οποίοι/ες κατέκτησαν 1η ή 2η ή 3η νίκη σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες (Ομαδικών και Ατομικών Αθλημάτων) και εφόσον επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις αθλητικές διακρίσεις τους για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.), κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, πρέπει να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται…

Περισσότερα

Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα

Σας ενημερώνουμε για τα εξεταστικά κέντρα των προφορικά εξεταζομένων μαθητών στα ειδικά μαθήματα. Η κατανομή των υποψηφίων στο ακόλουθο αρχείο pdf.

Περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Με την ακόλουθη Υπουργική Απόφαση, καθορίζονται τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Γερμανικά, Γαλλικά. Ιταλικά και Ισπανικά.

Περισσότερα

Oρισμός εξεταστικού κέντρου για τους προφορικά εξεταζόμενους μαθητές

Σας ενημερώνουμε ότι ως εξεταστικό κέντρο για τους προφορικά εξεταζόμενους μαθητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ορίζεται 3ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο (2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου, Κτήμα Μακρυκώστα, ΤΚ 15123, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102826167 & 2102817708)

Περισσότερα

Oρισμός εξεταστικού κέντρου για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Σας ενημερώνουμε ότι ως εξεταστικό κέντρο για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών ορίζεται το 4ο ΓΕΛ Αμαρουσίου (Ζεκάκειο) (Ζεκάκου 3, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125 τηλ. 2106105133). Σημειώνεται ότι για τους προφορικά εξεταζόμενους μαθητές, το εξεταστικό κέντρο θα είναι διαφορετικό και θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση.

Περισσότερα

Ορισμός εξεταστικών κέντρων μουσικών μαθημάτων

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δελτίο τύπου του Υπουργείου για το πρόγραμμα εξέτασης των μουσικών μαθημάτων και την κατανομή των υποψηφίων σε εξεταστικά κέντρα. Σημειώνεται οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία» εξετάζονται σε διαφορετικά εξεταστικά κέντρα. Στο μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» εξετάζονται στα ίδια εξεταστικά κέντρα…

Περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ & ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ

Σας ενημερώνουμε για τις οδηγίες και το πρόγραμμα της Επιτροπής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τους υποψήφιους/ες των ΤΕΦΑΑ.

Περισσότερα

Υποβολή Μηχανογραφικού υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% έτους 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω Διαδικτύου, Μηχανογραφικό Δελτίο με τις προτιμήσεις Τμημάτων και Σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, από τις 14:00 της Πέμπτης 16 Μαΐου μέχρι και την…

Περισσότερα

Οδηγίες και Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το αρχείο που ακολουθεί για τις οδηγίες και το πρόγραμμα της Επιτροπής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ που θα λάβουν μέρος στις υγειονομικές εξετάσεις και τις πρακτικές δοκιμασίες μέσω της επιτροπής εξετάσεων της ΔΔΕ Β’ Αθήνας.

Περισσότερα

Eπιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ

Σας ενημερώνουμε για το δελτίο τύπου, όπου αναφέρονται οι Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης καιπρακτικής δοκιμασίας για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία θα πρέπει να είναιεφοδιασμένοι οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους σε αυτές είχαν ανακοινωθεί με Δελτίο Τύπου στις 17-4-2024.

Περισσότερα