ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 Σημειώνεται ότι:

  • οι εγγραφές αφορούν τους μαθητές που φοίτησαν φέτος στην Α’ τάξη και Β’ τάξη στο σχολείο μας. 
  • οι εγγραφές αφορούν και τους μαθητές που την επόμενη σχολική χρονιά επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτηση σε ΕΠΑΛ
  • Για την εγγραφή απαιτείται ο αριθμός μητρώου του μαθητή/τριας, τον οποίο θα βρείτε στους ελέγχους επίδοσης.
  • Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος κατά τη χρήση της εφαρμογής, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης (helpdesk), τα στοιχεία της οποίας αναφέρονται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας e-eggrafes.
  • Σε περίπτωση που λάβετε μήνυμα σφάλματος που αφορά “σφάλμα στην ταυτοποίηση μαθητή” ή “ο κηδεμόνας που έχει δηλωθεί στο myschool δε συμφωνεί με τον κηδεμόνα που πραγματοποιεί την εγγραφή” παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο, κατά προτίμηση με e-mail.

Παρακαλούμε για την κατά το δυνατό συντομότερη ανταπόκρισή σας ώστε να αποφευχθούν τεχνικά προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης της πλατφόρμας.