20240422 104708

Τη Δευτέρα 22/4/024 πραγματοποιήθηκε η Υβριδική Ημερίδα με θέμα “Επαγγελματικος Προσανατολισμος -Μία σύγχρονη ματια”. Την ημερίδα χαιρέτισαν η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων, κ. Τηλιγάδα Ευμορφία, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, δια βίου μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Γούναρης Χρήστος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Παλλαντζάς Αθανάσιος και ο κ. Μαυραγάνης Δημήτριος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Β’ Αθήνας. Δόθηκε μια σημαντική ευκαιρία στους μαθητές όχι μόνο να ενημερωθούν αλλά να βιώσουν την εμπειρία μιας ημερίδας στην οποία ανέλαβαν ενεργό δράση. Με απόλυτη προσήλωση και στοχεύμενες παρατηρήσεις-ερωτήσεις ανατροφοδότησαν τον διάλογο και συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αλληλεπιδραστικου μαθησιακού περιβάλλοντος. Στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν καθοριστικά οι ομιλητές μας αλλά και ο εξαιρετικός χώρος που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων,  στον οποίο οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία ενός συνεδριακού χώρου. 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους επαγγελματίες που με τις γνώσεις και επαγγελματικές εμπειρίες τους έλυσαν απορίες και ανέδειξαν νέες πορείες και επαγγελματικές προοπτικές. 

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Δήμο Βριλησσίων για την φιλοξενία , τον Αντιδήμαρχο Παιδειας, δια βίου μάθησης και Νέας γενιάς κ. Χρηστο Γουναρη και κυρίως την Τεχνική Υπηρεσία για την καθοριστικής σημασίας στήριξη τους. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Λάμπρου για τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης και τον κο Παπαχρήστου για την τεχνική στήριξη.

Η ημερίδα μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι του σχολείου μας στο Youtube και είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στον παρόντα σύνδεσμο.